Waarom zult u overgaan tot het inhuren van een externe assistent?

Voor het inhuren van een externe assistent zijn veel redenen te bedenken, bijvoorbeeld:

- U bent ‘s avonds en/of ’s weekends nog bezig:

  • uw afspraken te regelen
  • uw e-mailberichten af te handelen
  • facturen te fabriceren
  • de administratie van uw bedrijf bij te werken

- Er blijft werk liggen omdat uw andere medewerkers het (tijdelijk of structureel) te druk hebben.

- U komt er niet aan toe of vindt het vervelend debiteuren te bellen met de vraag wanneer zij uw openstaande facturen gaan betalen. Door deze werkzaamheden door mij uit te laten voeren, fungeer ik als een soort buffer tussen u en uw klant. Hierdoor kunt u gewoon uw energie blijven steken in het goed bedienen van de klant én belemmert het zo weinig mogelijk de uitvoering van uw eigen werkzaamheden voor de betreffende klant.

Met behulp van een assistent op afstand én op afroep zorgt u ervoor dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. De ondersteunende taken laat u over aan iemand die daarin gespecialiseerd is: Margo Helmantel Organisatie Support!

Bespaar tijd en geld

Een ondersteuner als Margo Helmantel Organisatie Support bespaart u en uw organisatie tijd en geld. Alleen de daadwerkelijk productieve en gewerkte uren worden in rekening gebracht. U draait niet op voor loonheffingen en sociale lasten en u hoeft niet door te betalen bij ziekte en/of vakantie van Margo Helmantel Organisatie Support. U bespaart hierdoor op overheadkosten.

Én u kunt de werkzaamheden blijven doen waar u goed in bent. Een professionele uitstraling levert een belangrijke bijdrage aan het imago van uw organisatie.